På Giraffens förskola arbetar vi temainriktat med olika projekt där de prioriterade områdena matematik, naturvetenskap och språk ingår som ett naturligt inslag. Bemötande är vår styrka och ansiktet utåt liksom gemensamma värderingar och vårt förhållningssätt. Vår lärmiljö är tillåtande och berikande och inspirerar till lärande då vi arbetar utifrån ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. Välkommen att följa vår spännande vardag.

onsdag 6 december 2017

Adventskalendern

Inne på Smulan fortsätter vi att öppna vår adventskalender vid fruktsamlingen på förmiddagarna. I måndags fick vi uppdraget att ha miniröris och igår stod det att vi skulle julpyssla så då fick barnen göra snögubbar och/eller snöflingor med vitt silkespapper på svart bakgrund. 


Barnen tycker att det är mycket spännande att få öppna julkalendern och idag var uppdraget att några av barnen skulle få se en video från när vi tidigare smakade på smakerna sött, surt, salt och beskt och att tillsammans få reflektera kring den upplevelsen. Det var spännande och intressant att reflektera tillsammans och några av barnen ville att vi skulle smaka på dessa olika smaker igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar