På Giraffens förskola arbetar vi temainriktat med olika projekt där de prioriterade områdena matematik, naturvetenskap och språk ingår som ett naturligt inslag. Bemötande är vår styrka och ansiktet utåt liksom gemensamma värderingar och vårt förhållningssätt. Vår lärmiljö är tillåtande och berikande och inspirerar till lärande då vi arbetar utifrån ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. Välkommen att följa vår spännande vardag.

fredag 13 april 2018

Veckans projektarbete

Vi startade veckan med att plantera ute i det härliga vårvädret. Barnen fick välja om de ville plantera tomat, majs eller gurka som vi hoppas kunna smaka på framöver.

Vi har även följt upp vad som hänt med bönorna som vi planterade förra veckan och kunde konstatera att de växer så det knakar.


I vårat vattenbord har vi under veckan hällt i jord och planterat gräs till ett landskap som våra djur ska kunna bo i. Under tiden vi vattnar kommer det frågor som " Varför vattnar vi?.
Vi har även utvecklat vår luktstation i veckan. Den har fått flytta ut i stora rummet och fått nya lukter och fler lukter i burkarna.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar